Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 06. 2013. 22:33   >>  22:34

ZASTOJ

Dačić: Problem je u Prištini

Premijer Srbije Ivica Dačić optužio je Prištinu za zastoj u primjeni briselskog sporazuma i pozvao Evropsku uniju da reaguje.

Priština pokušava da briselski sporazum tumači na svoj način što otežava razgovore o primjeni tog sporazuma, izjavio je Dačić. Srbija će ispuniti sve dogovoreno, dodao je i pozvao Evropsku uniju da iskoristi svoju poziciju posrednika i reaguje na probleme.

Inače, novi susret stručnih timova u Briselu, predviđen je za utorak.

Dačić je danas rekao da se Beograd pridržava svega što je dogovorio sa Hašimom Tačijem, ali da problemi nastaju u Prištini, čega su svjesni i posrednici u Briselu.

"Priština pokušava da ono što je dogovoreno tumači na neki svoj način. U tom smislu postoje određene teškoće u pregovorima", rekao je Dačić.

Mi smo privrženi tome da implementiramo ono o čemu smo se dogovorili, kazao je Dačić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније