Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Agencije, Objava: I. P. ]

27. 10. 2016. 09:00 >> 08:38
23

ZBOG ŠPIJUNAŽE

Srbija: Protjerali nekoliko ruskih državljana

Nekoliko ruskih državljana protjerano je iz Srbije, zbog učešća u pripremama terorističkih akcija u Crnoj Gori, piše beogradski list "Danas", pozivajući se na krugove bliske vrhu vlasti u Srbiji.

 

List piše da i dalje nema odgovora na pitanje o kojim je tačno licima riječ, koliko njih je protjerano, kao ni da li je jučerašnja posjeta sekretara ruskog Savejta bezbjednosti u vezi sa tim postupkom srpskih vlasti.

Tokom jučerašnjeg dana beogradski mediji su objavili vijest o lociranju ruskih državljana zbog učešća u pripremi terorističkih napada u Crnoj Gori.

"Večernje novosti" objavile su da su srpski obavještajci i istražni organi "izolovali" grupu od desetak ljudi, za koju se sumnja da su se povezali na tlu Srbije, kako bi sproveli akcije protiv vlasti u Crnoj Gori.

Među njima su, navodi list, pripadnici desničarskih organizacija, nekadašnji članovi paravojnih organizacija, ali i borci koji su ratovali na strani Rusa u Donbasu.

Oni su, prema ovim navodima, bili opremljeni najsofisticiranijim spravama, pomoću kojih su pratili kretanje crnogorskog premijera Mila Đukanovića, ali i aparaturom koja je sprečavala pokušaje crnogorskih tajnih službi da budu otkriveni.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније