Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

14. 11. 2016. 10:50 >> 10:27
2

DSS OCIJENILA

Vlada Srbije saučesnik u razbijanju države

Demokratska stranka Srbije (DSS) ukazala je danas da Vlada Srbije netačno i nepotpuno prikazuje dogovor o primjeni Sporazuma o telekomunikacijama sa Prištinom i ocijenila da nije riječ o uspjehu, već o još jednom koraku u procesu priznavanja nezavisnosti samoproglašenog Kosova.


Iz DSS-a su u saopštenju ocijenili da se prikriva suština sporazuma o telekomunikacijama i da je vlada saučesnik u razbijanju države.

"Istina je da se Srbija obavezala da Međunarodnu uniju za telekomunikacije obavijesti da je saglasna da Kosovu dodijeli međunarodni pozivni broj koji mogu da dobiju samo države", navela je DSS.

Ta stranka dodala je i da će ćerka-firma kompanije Telekom Srbija "MTS doo", koja će na Kosovu raditi privremeno do raspisivanja tendera, biti osnovana i registrovana po kosovskim zakonima".

Po ocjeni DSS-a riječ je o samo još jednom u nizu neustavnih i štetnih sporazuma kojim Srbija zarad nastavka evrointegracija ispunjava zahtjeve Evropske unije u pogledu zaokruživanja kosovske državnosti.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније