Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

25. 11. 2016. 12:36   >>  12:20 1

OSUDILI REZOLUCIJU

DSS: EU je carstvo neslobode

Demokratska stranka Srbije (DSS) osudila je danas rezoluciju Evropskog parlamenta kojom se izjednačava informativna djelatnost ruskih medija sa kampanjom dezinformisanja i propagande terorističke Islamske države i Al Kaide.


"Evropski zvaničnici ne treba da ugrožavaju i osuđuju ruske medije koji izvještavaju o realnim problemima i manama Evropske unije, već treba da čitaju Nikolaja Vasiljeviča Gogolja koji je pisao 'nemojte se ljutiti na ogledalo ako vam je lice ružno'", navodi se u saopštenju DSS.

DSS je dodao da je ta rezolucija novi dokaz da Evropska unija nije društvo najboljih, "kako je nedavno ocijenio predsjednik Vlade Aleksandar Vučić", već da sve više postaje "carstvo neslobode iz koje mnogi narodi žele da izađu".

"(Rezolucija) umnogome podsjeća na mračno doba nacizma i Jozefa Gebelsa koji se u svoje vrijeme, kao i evropski parlamentarci danas, vatreno zalagao za jedinstvenu Evropu i koji je, kao i oni, podjednako mrzio Rusiju", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније