Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: B.V. [ Beta ]

11. 12. 2016. 15:53 >> 15:29
1

VUČIĆ PORUČIO

Jeremić od saslušanja pravi predstavu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne vidi ništa sporno što bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić nije pozvan prije par meseci na razgovor o okolnostima stradanja dvojice gardista u kasarni u Topčideru, jer bi tada svi rekli da ga država ne podržava u nastojanjima da "postane predsjednik svijeta".

 

"Da smo to tada uradili, rekli biste da namjerno nijesmo htjeli da pomognemo, što nije tačno. Nijesmo to uradili, iako smo znali da od toga nema ništa, jer ga niko od velikih sila nije htio zbog prevrtljive politke", rekao je Vučić novinarima i podsjetivši da je Jeremić bio kandidat za generalnog sekretara UN i da zato nije ranije saslušavan o slučaju Topčider.

Vučić je rekao da mu je žao što je Jeremić od saslušanja, povodom ubistva gardista u Topčideru, ‘pravio ružnu cirkusku predstavu’.

"Najsmješnije mi je bilo kada sam čuo priče da je to prvi dan pošto se Jeremić vratio u zemlju, a 24 sata kasnije kaže da je ovdje sve vrijeme i što ga nijesu pozvali šest mjeseci. Pa, jesi li ovdje prvi dan ili svaki dan", rekao je Vučić.

Vučić je upitao i kako je Jeremić kao "običan redov" mogao da dobije informaciju o stradanju dvojice gardista prije načelnika Generalštaba.

"I na kraju jesi li rekao da su neki došli da te hapse. Što nijesi govorio istinu. Niko nije došao da hapsi, sve je to cirkuska predstava", rekao je Vučić, komentarišući Jeremićev iskaz.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније