Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

07. 06. 2013. 15:34   >>  15:34 4

ZASLUŽAN ZA SRPSTVO

Nikolić počasni Trebinjac

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić postao je počasni građanin Trebinja, jednoglasnom odlukom Skupštine tog grada. Za tu odluku glasali su i odbornici vlasti i opozicije.

"Odluka o dodjeli Povelje Nikoliću, odraz je želje za nastavkom dobrih odnosa sa Srbijom, s obzirom na to da je Nikolić predsjednik sa afirmativnim stavom i jasnom vizijom odnosa sa narodom Srpske, kao i da ima emotivan odnos prema Trebinju u kome je izvjesno vrijeme živio i radio'', navodi se u obrazloženju odluke, objavljene na sajtu grada Trebinja.

Obrazlažući ovu odluku, gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević je rekao da je ''Nikolić u javnim istupima uvijek promovisao i štitio interese srpskog naroda u Srbiji i u susjednim državama.

Prema njegovom mišljenju, Nikolić je jedan od najvećih reformatora u novijoj istoriji Srbije.

Vučurević je podsjetio da je Nikolić radni vijek započeo u Trebinju, gdje je rukovodio poslovima na projektu uređenja i betoniranja korita rijeke Trebišnjice, jednim od najznačajnijih infrastrukturnih objekata na području Hercegovine.

Povelja će predsjedniku Nikoliću biti uručena krajem mjeseca u Trebinju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније