Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 06. 2013. 14:21 >> 14:21
1

OPTIMISTA

Božović: Tražimo kriminalce, pa i Šarića

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ulaže velike napore da locira i uhapsi odbjegle kriminalce, uključujući i Darka Šarića ali se, zbog policijske istrage, ne može saopštiti kada će to biti realizovano, rekao je državni sekretar tog resora, Vladimir Božović.

"MUP radi sa partnerima, kako na regionalnom tako i na međunarodnom planu, i očekujem da će veliki trud i rad koji MUP ulaže u lociranju i hapšenju svih odbjeglih kriminalaca, uključujući i Šarića, uroditi plodom", rekao je Božović novinarima u Budvi na forumu Novi momenti u odnosima Srbije i Kosova.

Upitan ima li naznaka da je ubistvo Nikole Bojovića povezano sa nekim kriminalnim grupama iz Crne Gore, Božović je odgovorio da je kriminalistička policija u Srbiji veoma posvećena rješavanju tog slučaja i traganju za izvršiocima.

"Uvjeren sam da će svi napori koje policija preduzima doći do izvršilaca i moguće povezanosti tog ubistva sa nekim drugim kriminalnim aktivnostima. Akcija naše kriminalaističke policije je u toku", rekao je Božović.

Odgovarajući na pitanje da li su određeni pripadnici zemunskog klana boravili u Crnoj Goori u prethodnom periodu, Božović je rekao da je čuo izjavu ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, koji je rekao da nijesu.

"Mi imamo dobru saradnju sa MUP-om Crne Gore, ali nemam taj podatak", rekao je Božović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније