Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 06. 2013. 22:30 >> 22:31
1

SRČANI PROBLEMI

Butorović umro u snu

Predsjednik Fudbalskog kluba "Vojvodina" i biznismen Ratko Butorović (59), koji je jutros oko 11 sati pronađen mrtav u apartmanu svog hotela "Park" u Novom Sadu, umro je najvjerovatnije od posljedica srčanih problema, pišu beogradski mediji.

Prema riječima istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu Miroslava Alimpića, koji je obavio dvočasovni uviđaj, smrt je, najvjerovatnije, nastupila prirodnim putem, od posljedica srčanih problema.

"Nema nikakvih naznaka da je riječ o nasilnoj smrti ili nečem drugom", rekao je Alimpić, neposredno poslije uviđaja.

On je rekao da ni u samom apartmanu, koji je Butorović koristio, nije pronađeno ništa što bi ukazivalo da smrt nije nastupila prirodnim putem.

"Ipak, tijelo je poslato na obdukciju, poslije čega ćemo znati sve detalje, uključujući i vrijeme smrti", rekao je on.

Butorović će, kako je danas objavljeno na zvaničnom sajtu FK Vojvodina, biti sahranjen u rodnom Nikšiću. Vrijeme sahrane će, kako se navodi, biti saopšteno naknadno.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније