Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 06. 2013. 23:50 >> 23:50

TEŠKO POVRIJEĐENI

Grom udario dječake na utakmici

U mestu Nova Rača kod Bjelovara, na fudbalskom terenu povrijeđena su dva dječaka od udara groma.

Udar groma povrijedio je popodne dvojicu dječaka, od kojeg jednog teže, tokom fudbalske utakmice u Novoj Rači kod Bjelovara.

Hrvatski mediji javili su da su povrijeđeni dječaci prevezeni u bjelovarsku bolnicu, gdje je 14-godišnjak smješten na Odjeljenje pedijatrije, a teže povrijeđeni 15-godišnjak u Jedinicu intenzivnog liječenja hirurgije.

Tamošnji mediju javili su da je stariji u kritičnom stanju i da se ljekari bore za njegov život.

Dječaci koji su bili na terenu, što zbog šoka, što zbog naknadnih simptoma, neprestano dolaze na hitni prijem. Do iznenadnog udara groma na teren došlo je oko 17 sati i 15 minuta tokom utakmice između pionira FK Trnski iz Nove Rače i BŠK Brezovac iz Brezovca.

Povrijeđeni 15-godišnjak je igrač Trnskog, a 14-godišnjak Brezovca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније