Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: O.Z. ]

09. 01. 2017. 15:31 >> 13:02

OD POČETKA GODINE

Noćni čuvar treća žrtva smrzavanja u Albaniji

Pedesetdvogodišnji muškarac iz grada Lušnje na zapadu Albanije, koji je radio kao noćni čuvar jedne palate u tom gradu, treća je žrtva smrzavanja ove godine u Albaniji.

Albanska policija je saopštila da je muškarac preminuo od posljedica smrzavanja i da su njegovo tijelo pronašli članovi porodice. Kako se navodi u policijskom sapštenju, on je prije nego što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, pokušao da zapali vatru kako bi se ugrijao, prenosi Anadolija.

Podsjećamo da su obilne snježne padavine i izuzetno niske temperature koje su zabilježene u čitavoj regiji proteklog vikenda odnijele dva života na albanskom primorju.

Albanska policija je saopštila da je 54-godišnji beskućnik iz Sarande, primorskog grada na jugu Albanije, preminuo od posljedica smrzavanja i neuhranjenosti. Od hipotermije je umrla još jedna osoba iz Drača, grada na obali Jadranskog mora, 33 kilometra zapadno od Tirane. Navodno je riječ o 38-godišnjem beskućniku, čije tijelo je u nedjelju pronađeno u jednoj od četvrti grada.

Zbog snijega koji je padao proteklih dana u Albaniji saobraćaj se odvija otežano, a Ministarstvo unutrašnjih poslova te zemlje saopštilo je da je za saobraćaj zatvoreno nekoliko putnih pravaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније