Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R. [ Beta ]

17. 01. 2017. 15:35 >> 17:42
15

DODIK PORUČIO

Nemam informaciju, ali očekujem sankcije

Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da nema informaciju da su SAD protiv njega uvele sankcije, ali da to očekuje.

"Ne znam da li je informacija da sam stavljen na američku crnu listu tačna, jer nijedan zvanični dokument još nijesam dobio. Ali, očekujem tako nešto", izjavio je Dodik "Novostima".

Beogradski "Blic" je ranije danas objavio vijest da su SAD uvele sankcije protiv predsjednika RS i naložile zamrzavanje njegove imovine i bankarskih računa u toj zemlji.

"Nemam informacija da su SAD uvele sankcije Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske", rekao je šef Predstavništva Republike Srpske u Vašingtonu Obrad Kesić za RT RS.

On je naveo da ništa službeno nije saopšteno, dodavši da, koliko zna, te informacije nema ni Ambasada.

"Malo je čudno da su takve informacije dobili mediji", rekao je Kesić.

Ambasador BiH u Vašingtonu, Haris Hrle rekao je da on nije dobio nikakav dokument o sankcijama prema predsjedniku RS.

''Ne mogu ni potvrditi ni demantovati takvu informaciju'', kazao je za Hrle za regionalnu N1 televiziju.

Ministar spoljnih poslova, BIH Igor Crnadak je rekao da njegovo ministarstvo nije obaviješteno o sankcijama protiv predsjednika RS.

"Vidio sam tu vijest, ali ništa ne znam o tome", rekao je Crnadak.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније