Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

09. 06. 2013. 21:59 >> 21:59
2

OBDUKCIJA POTVRDILA

Infarkt ubio Butorovića

Predsjednik Fudbalskog kluba "Vojvodina" i biznismen Ratko Butorović (59) umro je prirodnom smrću u apartmanu hotela „Park“, pokazali su nalazi obdukcije. Time je, prema pisanju beogradskih "Novosti", isključena mogućnost drugih uzroka smrti.

 Obdukcija Butorovićevog tijela, koja je obavljena u novosadskom Zavodu za sudsku medicinu, potvrdila je da je predsjednik FK Vojvodina, u noći između petka i subote, umro od zastoja srčanog mišića, odnosno infarkta.

To je danas "Novostima" potvrdio dežurni istražni sudija u Novom Sadu Miroslav Alimpić.

"Obudkcioni nalaz je, praktično, potvrdio preliminarni zaključak vještaka za sudsku medicinu, koji je zajedno sa mnom i pripadnicima kriminalističke tehnike PU Novi Sad bio na uviđaju poslije otkrivanje Butorovićevog tijela i isključio mogućnost da je na njegovu smrt uticalo bilo šta drugo", kazao Alimpić.

Time je, prema njegovim riječima, na smrt Butorovića, koja je izazvala ogromnu pažnju ne samo srpske javnosti, bar što se tiče policije i pravosudnih organa, definitivno stavljena tačka.

Sahrana Butorovića biće obavljena u srijedu u nikšićkom predgrađu Kočani.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније