Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

21. 01. 2017. 15:29 >> 15:05
4

DAČIĆ SAOPŠTIO

Želimo zajedničkog kandidata sa SNS-om

Ministar inostranih poslova i predsjednik Socijalističke pratije Srbije (SPS), Ivica Dačić, izjavio je danas da će kada se premijer i lider SNS Aleksandar Vučić vrati iz Davosa razgovarati s njim o zajedničkom kandidatu za predsjednika Srbije.

 

"Čekam da se premijer vrati i da razgovaramo hoćemo li imati zajedničkog predsjedničkog kandidata, a ako hoćemo, idemo na dobitnu kombinaciju. Znači pobjeda u prvom krugu", rekao je Dačić za Televiziju Pink.

On je kazao da socijalisti žele zajedničkog kandidat sa SNS, jer taj kandidat može da pobijedi i dodao da sva istraživanja govore da je Vučić taj kandidat koji može da pobijedi u prvom krugu.

"Misli da je opasno da se na predsjedničkim izborima iskušava sudbina da li će neko u drugom krugu pobijediti ili neće. Mi nemamo ništa lično protiv bilo koga, ali ovo je sudbina o svima nama iz vladajuće koalicije", rekao je Dačić.

On je naveo i da ukoliko se ne postigne dogovor o zajedničkom kandidatu, onda će se on kadidovati za tu funkciju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније