Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

23. 01. 2017. 16:47 >> 16:23
4

HARADINAJ TVRDI

"Tači i Mustafa su se pretvorili u lutke Srbije "

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj ocijenio je danas da su se predsjednik i premijer Kosova, Hašim Tači i Isa Mustafa, pretvorili u "lutke Srbije" prihvatanjem poziva da 24. januara u Briselu razgovaraju sa najvišim predstavnicima Srbije.

"Protiv sam razgovora poslije neprekidnih napada srpske države na Kosovu", napisao je na svom fejsbuk profilu Haradinaj koji u Francuskoj, na uslovnoj slobodi, čeka odluku suda o izručenju Srbiji zbog sumnje da je počinio ratne zločine 1999.

On je rekao da odluka "Hašima Tačija i Ise Mustafe da nezavisno od okolnosti stvorenih neprekidnim napadima iz Srbije na suverenitet Kosova, nastave razgovore sa Srbijom dovodi ih u poziciji lutaka".

Haradinaj je dodao odluka da sjedneš za sto i razgovaraš sa Srbijom, koja nanosi mnogo štete Kosovu, posljednjim napadima kao što su zid, u blizini mosta na Ibru, voz i izmišljeni nalozi za hapšenje, znači da ne razumiješ interes svoje zemlje.

"Da sjedneš i da razgovaraš u vrijeme tolikog protivljenja građana dijalogu znači da ne predstavljaš građane Kosova", napisao je Haradinaj.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније