Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

11. 06. 2013. 14:39   >>  15:21

SAVLADAN

Pančevo: Sa kratežom kod gradonačelnika

Policija u Pančevu uspjela je danas oko 12 sati i 45 minuta da savlada i uhapsi čovjeka koji je naoružan kratežom ušao u zgradu gradske uprave i tražio da razgovara sa gradonačelnikom, javio je RTS.

 

"Čovjek je došao kod portira, tražio je gradonačelnika, odnosno zamjenika, jer gradonačelnika trenutno nemamo, i tražio da dođe policija. Izašao je ispred zgrade i iz torbe prvo izvadio majcu, zatim skraćenu lovačku pušku i počeo da je puni mecima", kazao je za RTS šef obezbjeđenja skupštine grada Vladimir Krstić.

Obezbjeđenje je ubrzo pozvalo policiju, koja je poslije kraćih pregovora savladala i uhapsila napadača.

Jovice Antonića, iz pančevačke policijske uprave, rekao je da je muškarac iz Pančeva (1962) i ima socijalnih problema, jer je ostao bez posla.

Prema nezvaničnim saznanjima RTS-a, muškarac koji je pokušao da uđe kod gradonjačelnika je nekad radio u pančevačkoj pivari i  liječio se u Kovinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније