Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

11. 06. 2013. 20:48 >> 20:47

ISPUNILI ZAHTJEVE

Vučić: Zar nismo učinili dovoljno

Ako sve što je Srbija učinila nije dovoljno za datum, onda neko iz Brisela treba da dođe i objasni srpskom narodu zašto je to tako, kazao je potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić agenciji Ansa, uoči posjete Rimu.

 

 

"Učinili smo sve što je od nas zahtijevano po pitanju Kosova, borimo se protiv korupcije i radimo na reformama kako bismo popravili ekonomsku situaciju u zemlji. Ako sve to nije dovoljno da dobijemo datum, u redu, ali onda neko iz Brisela treba da dođe i objasni srpskom narodu zašto je to tako", rekao je Vučić.

On je kazao da bi dobijanjem datuma za početak pregovora s EU "moglo da se investitorima pokaže da je Srbija na dobrom putu ka Uniji i da neće biti povratka unazad".

"Zahvaljujući Fijatu, ali i brojnim drugim, malim i velikim italijanskim preduzećima - poput Benetona, Kalcedonije, uskoro i Geoksa - Srbija izvozi u Italiju više nego u Njemačku", rekao je Vučić koji će se sjutra u Rimu sastati i sa grupom italijanskih preduzetnika.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније