Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

12. 06. 2013. 11:36   >>  11:54

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ

Policajac ubio bivšu ženu i jednog muškarca

Policijski službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske ubio je sinoć kod Graboštana bivšu suprugu i 45-godišnjeg muškaraca, ispalivši više hitaca iz automatskog oružja u automobil u kojem su bili s troje djece.

Djeca nijesu povrijeđena, a 40 - godišnji policajac je uhapšen, prenosi agencija Hina policijsko saopštenje.

Kako je precizirano, oko 21 sat na putu između mjesta Graboštani i Veliko Krčevo, u opštini Majur, osumnjičeni policajac je presreo automobil kojim je upravljao 45-godišnjak, iz prtljažnika svog automobila izvadio automatsku pušku i ispalio više hitaca u vozilo.

U automobilu je bila i 39 - godisnja žena, njene dvije kćeri starosti osam, odnosno devet godina, kao i vozačev 17- godišnji sin.

Od zadobijenih povreda žena i muškarac su umrli na mjestu, dok djeca nijesu povrijeđena.

Uhapšen je policijski službenik Direktorata policije MUP-a Hrvatske.

Uviđaj na mjestu nesreće vodi zamjenik županijskog državnog pravobranioca iz Siska, a u toku je i kriminalističko istraživanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније