Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

21. 02. 2017. 21:50 >> 21:37
7

PODRŽAVA VUČIĆA

Nikolić: Mogao sam da pobijedim

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da i dalje vjeruje da je mogao da pobijedi u trci za predsjednika Srbije, ali da nije želio da insistira na kandidaturi nakon odluke Srpske napredne stranke jer bi to moglo da ide u korist onih koje ne želi da vidi na čelu Srbije.

"Postalo mi je jasno da ako insistiram mogu da preokrenem sitauciju u korist onih za koje nikada ne bi poželio da budu na čelu Srbije, jer ne bi mogli da učine onoliko koliko i ja, ili koliko bi Aleksandar učinio na mom mjestu", rekao je Nikolić gostujući na Radio-televiziji Srbije (RTS).

Nikolić je precizirao da nema povjerenja ni u jednog drugog predsjedničkog kandidata osim u kandidata SNS. Predsjednik Srbije je dodao da će on i Vučić nastaviti da sarađuju i da će Vučić na izborima imati njegovu potpunu podršku.

On je negirao da je zvao bilo kog poslanika da mu se pridruži u formiranju novog poslaničkog kluba.

"I sada sam ubijeđen i ponosan na stranku koja ima dva kandidata koja mogu da pobijede na izborima, vjerujem da sam mogao da pobijedim, a on će imati moju potpunu podršku", rekao je Nikolić.

Nikolić je dodao da ima ambiciju da sa Vučićem vodi zajedno Srbiju kao što su to činili do sada i da podižu Srbiju sa koljena.

Govoreći o dogovoru sa Vučićem i tome koju bi on poziciju mogao da zauzme, Nikolić je rekao da je jedino izvjesno da će Aleksandar Vučić biti predsjednik Srbije.

"Niijsmo govorili o funkcijama, šta će nam raspodjela fiunkcija. Nijesmo mi sklopili koaliciju juče", rekao je Nikolić.

On je rekao da nije bilo nikakvih ultimatuma u razgovorima sa Vučićem, jer su njih dvojica prijatelji.

Nikolić je naveo da će pomoći SNS-u u tome da njen kandidat pobijedi na izborima, a u kampanji će učestvovati onoliko koliko ga budu zvali.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније