Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

12. 06. 2013. 21:03 >> 21:03

BIH: JMB PROTESTI

Radončić: Nema razloga za nesigurnost

Manja grupa građana okupila se danas ispred tržnog centra koji se nalazi preko puta zgrade institucija BiH u Sarajevu, da bi održala kontinuitet izražavanja nezadovoljstva zbog nerada državnih institucija.

Inicijatori JMB okupljanja istakli su da su se odlučili za ovu lokaciju jer su parlamentarci prethodnih dana izjavljivali da se osjećaju nesigurnim zbog njihovog prisustva pred zgradom institucija BiH.

Na ovom mjestu će okupljati narednih dana u 11:55, do 30. juna, što je rok koji su dali parlamentarcima za ispunjene četiri postavljena uslova, od koji se prvi odnosi na usvajanje Zakona o jedinstvenom matičnom broju.

Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić, ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH Predrag Kurteš i ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Nermin Pećanac smatraju da nema razloga da se zvaničnici Vijeća ministara i Parlamentarne skupštine BiH, iz bilo kojeg dijela BiH ne osjećaju sigurno, jer će imati istu zaštitu kao i svi građani Bosne i Hercegovine. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније