Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila: M.M.Lj. [ Beta ]

26. 02. 2017. 09:51 >> 09:26
6

STEFANOVIĆ PORUČIO

Srbija bira - reforme ili vraćanje u prošlost

Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da će narod na predstojećim predsjedničkim izborima odlučivati o tome da li zemlja ide naprijed u reforme ili se vraća u prošlost i vrijeme kada su tajkuni upravljali zemljom.

 

Stefanović je za televiziju Pink rekao da narod na izborima bira da li će zemlja nastaviti put reforme, da li će graditi nove škole, bolnice, puteve, biti ekonomski jača i bez dugova, ulagati u više investicija, biti poštovana u svijetu, što kako kaže, predstavlja politika (predsednika SNS i premijera) Aleksandra Vučića ili se vraća u prošlost u vrijeme "kada su tajkuni upravljali zemljom i ljudi na sat gubili posao".

"Svi dosovski kandidat su isti", rekao je Stefanović za kandidate opozicije i dodao da budući opozicioni predsjednički kandidati Vuk Jeremić i Saša Janković ne nude političke programe, dok SNS nudi ljudima bolju budućnost koju će obezbijediti svojim radom.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније