Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 06. 2013. 13:45 >> 13:45

NIJE ZA IZBORE

Dačić: Svi ministri položiće račune

Premijer Srbije Ivica Dačić najavio je da će rekonstrukcije Vlade sigurno biti i da će odmah poslije 28. juna i odluke Evropske unije, o datumu za početak pregovora, preispitati rad svakog ministra.

 

"Svi resori su pod provjerom, svi će morati da polože račune za ono što su uradili, ali i za ono što nijesu. I ja ću morati da vidim šta se radilo u Ministarstvu unutrašnjih poslova, šta je dobro, a šta loše urađeno", rekao je Dačić.

On je najavio da će se rekonstrukcija odnositi, ne samo na ministre, već i na državne sekretare, direktore agencija.

Na pitanje da li su mogući vanredni izbori ako rekonstrukcija Vlade ne uspije, Dačić je rekao da izbori u ovom trenutku nijesu dobro rješenje.

"Ne plašim se izbora. Ubijeđen sam da bi koalicija SPS-PUPS-JS uzela znatno više glasova nego prošle godine. Samo mislim da bi novi izbori bili loši za Srbiju, kojoj su sada neophodni stabilnost i ekonomski oporavak", rekao je premijer.

Dačić je rekao, kako su prenijele agencije, da bi 28. juna Srbija morala da dobije datum za početak pregovora s EU.

"Morali bismo da ga dobijemo. Ako ga sad ne dobijemo, ne znam da li ćemo ga onda uopšte ikada dobiti. Ako ga Srbija nije zaslužila, ne znam ko jeste", rekao je Dačić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније