Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B92/Tanjug [ Objavio: O.Z. ]

04. 03. 2017. 23:09 >> 22:43
13

ZAKAZAO KONFERENCIJU

Crnadak: Dodik lagao pred Mogerini

Potpredsjednik Partije demokratskog progresa Igor Crnadak obratiće se sjutra javnosti povodom, kako je naveo, netačnih tvrdnji lidera SNSD Milorad Dodika.

Dodik je navodno iznio netačne tvrdnje tokom sastanka predsjednika stranaka u BiH s visokom predstavnicom EU za vanjsku politiku i bezbjednost Federikom Mogerini.

"Sve što je Milorad Dodik rekao večeras o sadržaju onoga što sam ja pričao i mom obraćanju na sastanku s Mogerini, slagao je. O tome šta sam ja govorio na sastanku, ali i o tome kako se Dodik ponašao na ovim razgovorima sjutra ću govoriti na vanrednoj pres konferenciji", rekao je Crnadak.

Kako je najavljeno, konferencija za novinare biće održana u sjedištu PDP u Banjaluci u 11.30 sati, prenijela je Fena.

Dodik je izjavio da su predsjednik SDS Vukota Govedarica i potpredsjednik PDP Igor Crnadak pokušali da na sastanku situaciju u Republici Srpskoj prikažu težom, "iako je situacija u FBiH bremenita problemima, a niko od političara iz Federacije BiH to nije spomenuo".

Naveo je i da su Govedarica i Crnadak neistinito prikazali rad javnog servisa Republike Srpske.

"Politički je nekorektno da se na ovom mjestu koristi situacija za prizeman politički obračun", rekao je Dodik.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније