Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 06. 2013. 18:14   >>  18:18 2

NASILJE

Beograd: Izbodeni u "Sigurnoj kući"

Dvije štićenice „Sigurne kuće“ u beogradskom naselju Rakovica i jedanaestogodišnji dječak koji je pokušao da odbrani majku izbodeni su nožem kada je danas oko 12 sati kod njih upao 44- godišnji S.K.

One su u svjesnom stanju prevezene u Urgentni centar i nalaze se van životne opasnosti.

Kako Blic nezvanično saznaje, muškarac, koji je  najvjerovatnije muž jedne od žena koje su  pod zaštitom, upao je oko 12 sati u prostorije ove ustanove. On je potom išutirao i nožem ubo u koleno ženu staru 41 godinu.

Druga žena koja se tu našla pokušala je da je odbrani, ali je muškarac potom nasrnuo na nju i ubo je nožem u šaku.

Kako nezvanično saznajemo, zločin je prijavio sin ranjene žene koji je izletio na ulicu i obavijestio ekipu Žandarmerije koja se tu zatekla.

Osumnjičeni je najprije pobjegao sa lica mjesta, ali ga je policija uhvatila i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније