Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

19. 03. 2017. 18:12 >> 17:48

DAČIĆ VJERUJE

Merkelova se ne bi srela s gubitnicima

Ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, kaže da sastanak Aleksandra Vučića sa Angelom Merkel i posjeta Sarajevu predstavljaju kontinuitet onoga što Srbija radi.

On je rekao i da se Merkelova nikada ne bi srela sa nekim za koga misli da neće pobijediti na izborima.

''Merkel sigurno zna da su u Srbiji izbori i sigurno se nikada ne bi srela sa nekim za koga misli da neće pobijediti na izborima'', rekao je Dačić za TV Pink.

Kako je naveo, sastanak Vučića i Merkelove je kontinuitet dobrih odnosa koji se sa njom njeguje duži niz godina. 

''Ti lični odnosi mnogo znače i prilikom donošenja važnih državnih odluka i zato je za nas od bitnog značaja da je Njemačka promijenila mišljenje o Srbiji'', rekao je Dačić. 

Dodao je da je bio svjedok nemilih sastanaka sa Angelom Merkel za vrijeme vlasti Borisa Tadića. 

Kako je naveo, sastanak Merkelove sa Tadićem i vladom Mirka Cvetković bio je jedan od najneprijatnihjih u njegovom životu zato što je Merkel bila veoma neprijatna, jer se Srbija ponašala potpuno drugačije od onoga što je dogovoreno. 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније