Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

26. 03. 2017. 20:55 >> 20:30
20

SJUTRA ĆE ZNATI KAD

Vučić: Migovi uskoro u Beogradu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Moskvi da će se sjutra znati kada će šest ruskih migova 29 stići u Srbiju i da očekuje da će to biti uskoro.

"Mislim da ćemo tehnički sjutra znati. Pitanje je da li će predsjednik Rusije Vladimir Putin potpisati ukaz o vojno tehničko saradnji. To je za nas mnogo povoljnija varijanta nego da potpisuje ukaz o poklonu. Radi se o nekoliko dana ili nekoliko mjeseci", izjavio je za RTS Aleksandar Vučić.

Pored migova u Srbiju bi trebalo da stigne i 30 borbenih vozila i 30 tenkova.

"To je za nas veoma važno, ne zato što mislimo da sa bilo kim ratujemo i bilo koga napadamo, nego zato što moramo da zaštitimo naše nebo i svoju teritoriju da naš narod ne mora da brine: Nijesam slučajno izgovarao da se više neće ponavljati ni Bljesak ni Oluja, ali ni ono što nam se dešavalo 1999.", rekao je on.

Vučić je rekao i da postoji ideja da se razgovara o ustupanju ruskog raketnog sistema Srbiji.

"To je sve defanzivno oružanje. Toga nema ko šta da se plaši", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније