Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavio B.V. ]

29. 03. 2017. 23:16 >> 22:53
4

ŠEŠELJ UVJEREN

Pobijediću Vučića u drugom krugu

Predsjednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas u Novom Sadu da će pobijediti kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića u drugom krugu izbora i ocijenio da jedino on može da "kontroliše" Vučića.

 

"Postoji samo jedan čovjek koji može da kontroliše Vučića, a to sam ja. Niko od ostalih kandidata ne može kontrolisati Vučića, jer je on sposobniji od njih", rekao je Šešelj na završnoj predizbornoj SRS-a konvenciji u Novom Sadu.

Lider radikala je naveo da će pobijediti Vučića u drugom krugu, prije svega zbog televizijskog duela, do kojeg kako je rekao, "mora doći".

"U posljednjih 27 godina u svim TV duelima sam pobijedio", rekao je Šešelj.

Dodao je da Vučića i naprednjake treba "srušiti sa vlasti", ali ne tako da se na vlast vrate "dosmanlije", već da vlast preuzmu radikali.

Šešelj je rekao i da bi kao predsjednik neprestano "pritiskao" Vučićevu vladu da se odrekne EU i da se čvršće poveže sa Rusijom.

Poslije mitinga na centralnom gradskom Trgu slobode pristalice radikala su krenule u "slobodarski marš centralnim gradskim ulicama".

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније