Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

16. 06. 2013. 12:27 >> 13:33

OŠTETILI DRŽAVU

Srbija:Bubalu određen pritvor od 30 dana

Bivšem ministru u Vladi Srbije Predragu Bubalu određen je pritvor od 30 dana kao i gurpi od sedmoro osumnjičenih zbog malverzacija prilikom privatizacije Luke Beograd, koji su zajedno sa njim uhapšeni, rečeno je u srpskom Tužilaštvu.

 

 

Sudija Višeg suda je na prijedlog Tužilaštva odredio pritivor osumnjičenima, javljaju mediji.

Pritvor je određen i bivšem direktoru Centra za tržište kapitala u Agenciji za privatizaciju Alekseju Misailoviću, bivšem direktoru Akcijskog fonda Srbije Aleksandru Gračancu, bivšoj direktorki Sektora za analizu, pripremu i organizaciju prodaje u Akcijskom fondu Jasmini Dragutinović i bivšoj direktorki Luke Beograd Miroslavi Drobac.

Osam osoba, među kojima je i bivši ministar privrede Predrag Bubalo, uhapšeni su u petak zbog sumnje da su oštetili državu za više od pet i po miliona eura prilikom prodaje državnog paketa akcija Luke Beograd po cijeni nižoj od realne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније