Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

16. 06. 2013. 19:53 >> 19:53
8

ISCRPIO SEBE

Izetbegović: Dodik uskoro odlazi

Predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika ćemo uskoro vidjeti kako odlazi, izjavio je juče član Predsjedništva BiH iz redova Bošnjačkog naroda Bakir Izetbegović, prenosi portal Starmo.ba.

On je to rekao obraćajući se prisutnima tokom centralne manifestacije "Putevima pobjede" Armije Republike BiH na Podveležju, istočno od Mostara.

"Najuticajniji političar u RS Milorad Dodik već godinama pokušava iscrpiti ovu zemlju. Iscrpio je sebe. Ostaće Bosna. Njega ćemo uskoro vidjeti kako odlazi", rekao je Izetbegović.

Član Predsjedništva BiH je to kazao govoreći o dugogodišnjoj borbi BiH patriota za nezavisnu i jedinstvenu BiH, uprkos višegodišnjim naporima susjeda da se ova zemlja podijeli.

"Ušli smo u treću deceniju borbe za opstanak cjelovite BiH, za njeno unaprjeđenje, za unaprjeđenje položaja našeg naroda u njoj. Tu borbu, vojnu i političku, vodi ista vrsta ljudi. Brani slobodu, jedinstvo, ali prije svega dostojanstvo našeg čovjeka. I ta borba nije završena", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније