Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic, Objavio: I. P. ]

20. 04. 2017. 09:36 >> 09:10
4

U VLADI SRBIJE

Zukorlić hoće mjesto ministra

Predsjednik Bošnjačko-demokratske zajednice Sandžaka i poslanik Muamer Zukorlić očekuje da dobije mjesto u Vladi Srbije, piše "Blic".

Zukorlić bi, prema navodima lista, sebe rado vidio u ulozi ministra bez portfelja.

Pozivajući se na svoj izvor, Blic piše da Zukorlić smatra i da bi njegovi najbliži ljudi trebalo da dobiju funkcije u vlasti poput državnih sekretara u ministarstvima, a njegova očekivanja, kako se navodi, zasnovana su na tome što je na predsedničkim izborima podržao kandidata SNS Aleksandra Vučića.

"Blic" piše i da Zukorliću nije važan resor, ali da je procijenio da bi mogao da dobije poziciju ministra bez portfelja i smatra, kako navodi izvor, da "mu to sleduje i ne skriva tu namjeru". 

Izvor "Blica", međutim, objašnjava da je Zukorlićeva zvanična podrška Vučiću stigla među posljednjima, jer je do posljednjeg trenutka "vagao" da li i sam da se kandiduje i da je to zavisilo od toga da li će se kandidavati i Sulejman Ugljanin.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније