Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta,I.Š. ]

23. 04. 2017. 09:23 >> 08:57
1

U SRBIJI

Lokalni izbori u gradu Zaječaru i u četiri opštine

U gradu Zaječaru i opštinama Kosjerić, Vrbas, Kovin i Odžaci danas će biti održani lokalni izbori.

 

 

 

Pravo glasa na lokalnim izborima u Zaječaru ima ukupno 53.288 građana a na izborima učestvuje devet izbornih lista.

U Kosjeriću je u birački spisak upisano 9.765 građana, a izborna komisija proglasila je devet lista, koje će se boriti za 27 mjesta u lokalnom parlamentu.

Na opštinskim izborima u Kovinu za 45 mjesta u lokalnom parlamentu boriće se ukupno osam lista. Pravo glasa ima 29.145 građana.

Za 27 mjesta u Skupštini opštine Odžaci, gdje pravo glasa ima 26.069 birača, nadmetaće se šest izbornih lista.Na glasačkom listiću u Vrbasu nalaziće se ukupno šest lista koje će se boriti za 36 mjesta u lokalnom parlamentu. U toj opštini u birački spisak upisano je 35.889 građana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније