Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Agencije, Objavio: I. P. ]

26. 04. 2017. 09:02   >>  08:36

KOD DUBROVNIKA

Sudar broda i gumenog čamca, ima mrtvih

Dvije osobe su poginule, za pet se traga nakon teške pomorske nesreće u Hrvatskoj u kojoj su se sudarili službeno plovilo Lučke kapetanije Dubrovnik i gumeni brod.

Ministarstva mora, saobraćaja i infrastrukture je saopštilo da se službeni brod lučke kapetanije Dubrovnik "Danče" sinoć sudario u Koločepskom kanalu s gumenim brodom nepoznate registarske oznake, na kojoj su bili ugostiteljski radnici hrvatskog državljanstva, ukupno devet osoba.

Pomorska nesreća dogodila se u trenutku dok je službeni brod LK Dubrovnik bio angažovan u akciji hitnog medicinskog transporta prema ostrvu Mljetu, javlja Hina, a prenose hrvatski mediji. 

Na poziciji nesreće iz mora su spašene dvije osobe s lakšim tjelesnim povredama, a dvije pronađene osobe su mrtve. Za ostalih pet osoba intenzivno se traga.

U potragu za nestalima uključena su tri plovila LK Dubrovnik s ljekarskom pratnjom, službeni policijski brod i motorni trajekt Hanibal Lucić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније