Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R.

26. 04. 2017. 19:32 >> 19:40

POTRAGA U TOKU

Hrvatska: Ubio troje pa pobjegao

Pucnjava se dogodila u mjestu Brodarica kod Šibenika, a prema nepotvrđenim informacijama ubijene su tri osobe, prenosi Index.hr.

Iz policije navode da se je do pucnjave došlo u 16 sati i 30 minuta u mjestu Brodarica kod Šibenika.

Kod Brodarice je postavljena policijska blokada na mjestu događaja kod porodične kuće u blizini škole i jedne autoperionice.

Pronađena su tijela supružnika, kao i tijelo "lica poznatog iz crne hronike". Traga se za Borisom Luketom, koji je osumnjičen za ubistva.

Policija je razvukla traku i ne dopušta pristup mjestu događaja.

"Index" nezvanično saznaje da su ubijene tri osobe, kao i da je počinitelj u bjekstvu.

"Došlo je do pucnjave, a policija tek utvrđuje šta se dogodilo. Tek utvrđujemo sve okolnosti tog događaja", rekla je Marica Kosor, portparolka šibenske policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније