Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Anadolija; Objavio: B.V. ]

04. 06. 2017. 15:15 >> 14:48
1

KITAROVIĆ PORUČILA

Konkretnije protiv terorizma

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izrazila je saosjećanje sa žrtvama terorističkog napada u Londonu u kojem je, prema zadnjim podacima, poginulo sedam, a ranjeno 48 osoba. Poručila je kako treba ojačati borbu protiv terorizma.

 

Nakon glasanja u drugom krugu lokalnih izbora koji se održavaju u Hrvatskoj, Grabar-Kitarović komentarisala je najnoviji teroristički napad u Londonu.

„Naravno, izražavamo duboko saučešće za sve žrtve uvijek i svugdje, ne samo u evropskim državama, već i u drugim državama, gdje god se napadi dogodili. Međutim, moramo doći u fazu kada moramo prestati izražavati saučešće jedni drugima i preduzeti nešto konkretno u borbi protiv terorizma, terorističkih napada i svih mogućih fundamentalističkih i drugih frakcija koje se javljaju, bilo da su ideološke bilo religiozne prirode“, izjavila je ona.

Grabar-Kitarović je istakla kako je riječ o zajedničkom stavu kojeg je podržalo i puno državnika na prošlom samitu NATO-a.

U sinoćnjem napadu u Londonu oko 22 sata policija je usmrtila trojicu napadača koja su ubili ukupno sedam osoba.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније