Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

18. 06. 2017. 15:59 >> 15:32
5

DAČIĆ NAJAVIO

SPS će glasati za vladu Ane Brnabić

Predsjednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će poslanici te stranke glasati za predlog nove Vlade Srbije koji će iznijeti mandatarka Ana Brnabić.

 

Dačić je novinarima prije početka sjednice Glavnog odbora stranke kazao da je ta odluka "jednoglasno" donijeta (na sjednici Predsjedništva).

"Za Srbiju je važno da se očuva politička stabilnost jer vremena koja dolaze nijesu laka. Važno je nastaviti reforme i naš put ka EU, očuvati tradicionalno dobre odnose s Rusijom, Kinom i drugim zemljama i uspostaviti bolje odnose s najvažnijim zemljama Zapada s kojima nemamo uvijek iste stavove o nacionalnim pitanjima važnim za Srbiju", kazao je Dačić novinarima u sjedištu SPS-a u Beogradu.

Dačić je kazao da nije razgovarao sa liderom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem povodom njegove najave da poslanici te partije neće glasati za vladu na čijem čelu će biti Ana Brnabić. Dačić je rekao da ima još vremena i da će razgovarati s Markovićem o tome.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније