Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila: M.M.Lj. [ Beta, Mina ]

19. 06. 2017. 12:05 >> 11:41
2

ZBOG VUČIĆA

Svi poslanici SNS-a podržali Brnabić

Poslanici Srpske napredne stranke (SNS) podržali su danas predlog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da nova premijerka bude Ana Brnabić.

 

Prema riječima funkcionerke SNS-a Marije Obradović, iako je bilo različitih stavova u dijalogu Vučića i poslanika te stranke, svih 100 poslanika je jednoglasno podržalo njegov predlog.

"Mnogi nijesu bili oduševljeni predlogom za mandatara, ali su odlučili da joj poklone povjerenje zbog Vučića", kazala je Obradović, prenosi Tanjug.

Ona je dodala da će u Skupštini Srbije do kraja sedmice početi rasprava o formiranju nove vlade sa Anom Brnabić na čelu.

„Predstoji nam da prebrojimo da li imamo 128 glasova za. To je veoma ozbiljan posao i veoma odgovorno pristupamo tome", rekla je Obradović.

Obradović je navela i da će do četvrtka biti nastavljeni razgovori s koalicionim partnerima na tu temu da bi se videlo da li će biti dovoljno poslanika koji će podržati izbor Ane Brnabić.

"Ukoliko toga ne bude bilo, idemo na nove izbore. Niko od nas nije oduševljen time ali jednostavno ne možemo neke stvari uraditi na silu", rekla je ona.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније