Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavila R.B. ]

24. 06. 2017. 20:06   >>  19:37 2

U SRBIJI

U prekidu saobraćaj na "barskoj" pruzi

Međunarodni saobraćaj na pruzi Beograd-Bar prekinut je jutros između stanice Priboj i ukrsnice Bistrica, saopštilo je popodne preduzeće "Srbija voz", uz napomenu da ne zna kada će poovo biti uspostavljen.

"Saobraćaj je prekinut u 6.15 sati zbog nestanka napona u kontaktnoj mreži, kao i zbog uplitanja pantografa  lokomotive u kontaktnu mrežu", saopštio je "Srbija voz".

"Srbija voz" dodaje da će putnike obavijestiti o normalizaciji saobraćaja čim dobije potvrdu da je kvar otklonjen.

"Imajući u vidu da će prekid saobraćaja trajati duže, 'Srbija voz' je angažovao četiri autobusa za prevoz 198 putnika za Bijelo Polje. U vozu je ostalo 35 putnika i 13 praćenih automobila, koji će nakon sanacije vanrednog događaja nastaviti vožnju do Bara", navodi se u saopštenju.

Istim autobusima putnici koji iz Crne Gore putuju za Srbiju biće prevezeni do stanice Prijepolje teretna, odakle će vozom nastaviti ka Beogradu.

Otkazan je polazak voza iz Beograda za stanicu Prijepolje teretna u 15.25. Svim putnicima koji imaju kartu za taj voz novac će biti vraćen.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније