Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

03. 07. 2017. 12:32   >>  12:12

VUČIĆ SAOPŠTIO

Poštovanje za žrtve u Srebrenici

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da ne zna da li će ići na komemoraciju žrtvama u Srebrenici, ali da će svakako tog dana iskazati svoj pijetitet.

On je, u izjavi novinarima, poslije sastanka sa šeficom evropske diplomatije Federikom Mogerini i kosovskim predsjednikom Hašimom Tačijem, odgovarajući na pitanje da li će prisustvovati ovogodišnjoj komemoraciji u Potočarima, kazao da bi trebalo da se vidi šta je najbolje za same domaćine i koga pozivaju.

"Oni imaju neke svoje uslove i zahtjeve. Mislim da je važnije da sačuvamo dobre odnose. Naravno da ću i tog dana iskazati svoj pijetet", poručio je Vučić. 

On je istakao da će se Srbija i dalje ponašati odgovorno u odnosu prema Bosni i Hercegovini, te podsjetio da Beograd podržava i integritet RS u okviru BiH. 

"Želimo dobre odnose sa komšijama i koliko zavisi od nas nikakvog dolivanja ulja na vratu neće biti", rekao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније