Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

19. 07. 2017. 11:55   >>  11:27

U HRVATSKOJ

Vukovi od požara bježe ka selima

U okolini Splita i dalje gori na tri lokacije, ali osim vatre javljaju se i novi problemi.

Dok Splićani strahuju od gustog dima s Karepovca, stanovnici Kotlenica i Smajića suočavaju se s potpuno drugačijim posljedicama požara - vukovima, koji se bježeći od vatre približavaju kućama.

Kako je prenijela splitska Slobodna Dalmacija, vukovi su se približili selu, tvrde mještani koji su se javili redakciji tog lista. 

Vukovi, kako navode, bježe pred vatrom i približili su se kućama. 

"Veliki požar je vjerovatno razlog zašto su se vukovi spustili bliže selu. Stalno čujemo njihovo zavijanje, to je tako jezivo. Ima male djece, staraca, svi se boje, ne smiju da izađu iz svojih kuća u strahu od vukova", rekao je jedan od prestrašenih mještana, apelujući na nadležni da reguju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније