Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

19. 07. 2017. 15:03 >> 14:37
14

ISPORUKA SRBIJI

Ruski Migovi do kraja godine

Rusija bi trebalo da finalizuje dogovor o isporuci Srbiji šest vojnih aviona MiG-29 do kraja 2017, izjavio direktor ruske Federalne službe za vojnu saradnju.

 

Prema riječima Dmitirija Šugajeva, koje je prenio Sputnjik, u "istom vojnom paketu" Moskva bi trebalo Beogradu da isporuči i 30 tenkova T-72 i 30 oklopnih izviđačkih vozila tipa BRDM-2.

"Kompletiranje isporuke aviona MiG-29 Republici Srbiji planirano je do kraja 2017", rekao je Šugajev novinarima tokom posjete avio-salonu "MAKS-2017", koji se održava u Žukovskom, nedaleko od Moskve. 

Inače, ruski migovi koje Srbija očekuje su borbeni avioni koje trenutno koriste vojske 29 zemalja.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније