Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: O.Z. ]

21. 07. 2017. 22:46   >>  22:22 24

BIZARNA FOTOMONTAŽA

HDZ prikazao Tita kao vampira

Zagrebački HDZ na svojoj službenoj Fejsbuk stranici objavio je fotografiju Josipa Broza Tita i to poprilično bizarnu, piše "Jutarnji list".

Naime, na slici je maršal Tito prikazan kao raščupani vampir s očnjacima kojem čelo krasi crvena zvijezda petokraka, a okićen je i ogrlicom od ljudskih lobanja.

"Jutarnji list" prenosi da se ispod fotografije nalazi se i opis kojim se osvrću na današnju odluku Odbora za imenovanje naselja, ulica i trgova zagrebačke Gradske skupštine: "S četiri glasa 'za' i jednim glasom 'protiv' Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova zagrebačke Gradske skupštine prihvatio je u petak na svojoj prvoj sjednici predlog o preimenovanju Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske, te ga uputio na sjednicu Gradske skupštine na kojoj će gradski zastupnici o tome donijeti konačnu odluku", piše u objavi.

Veoma brzo nakon objave, fotografija i objava su obrisani, ali je zahvaljujući modernoj tehnici "skrinšota" objava sačuvana i postala je hit na društvenim mrežama, piše "Jutranji list", prenosi Blic.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније