Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

24. 07. 2017. 14:57   >>  14:36 4

GORI NA OSTRVU VIS

Novi požar zadaje muke Hrvatskoj

Novi požar izbio je u Hrvatskoj. Ovog puta na ostrvu Vis, između Rukavca i Rude, javlja portal Index.hr.

Vatru gase vatrogasci iz Visa. U Rukavac su otišla dva vatrogasna vozila i dvije cistijerne, a u gašenju učestvuju i dva kadanera.

Pozvani su i vatrogasci iz Komiže.

Podsjetimo, u posljednjih nekoliko dana Hrvatska se bori sa požarima. Najdramatičnije slike dolazile su iz Splita, a požar koji je došao do grada izazvao je političku buru u zemlji.

Naime, premijer hrvatske je smatrao da je u gašenju požara sve funkionisalo i da nije bilo potrebe da se zatraži pomoć drugih zemalja, dok je predsjednica smatrala da vojska nije dovoljno učinila, tj. da je trebalo ranije da se angažuje. Nakon toga ministar odbrane podnio je ostavku, ali ju je danas povukao jer je predsjednica ublažila svoje stavove.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније