Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 07. 2017. 12:10 >> 11:42

ODBRANJENE KUĆE

Ugašen požar u okolini Splita

Vatrogasci su jutros uspjeli da ugase požar na području Rupotine kod Splita.

Kako navodi Hina u požaru je izgorjelo oko 10 hektara niskog rastinja, makije, drače i borove šume.

Požar je planuo nešto poslije 21 sat. Zbog jake bure koja je duvala u jednom trenutku su bile ugrožene i kuće, ali je kasnije tokom noći počela kiša koja je olakšala posao vatrogascima.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji još ima nekoliko manjih aktivnih požara koji se gase i prate i to na području Vrlika-Otišić, Bitelić-Ravno Vrdovo i Lećevica-Uble, navodi Hina.

Šibenčanka izazvala sedam požara

Policija u hrvatskom gradu Šibeniku uhapsila je 51-godišnju ženu koja je prošle nedjelje izazvala sedam požara, saopšteno je iz policije

Šest požara je zapalila na parcelama mještana, a sedmim je izazvala požar na jednoj od štala u naselju.

"Utvrđeno je da je osumnjičena od 18. do 23. jula u Dubravi, Relje-Junakovići namjerno, otvorenim plamenom izazvala ukupno sedam požara, od čega šest na parcelama mještana koji se nijesu znatno proširili zbog samoorganizacije i brze reakcije mještana te jedan požar na štali mještanina koji su uočili i ugasili policijski službenici koji su bili u preventivnom obilasku ovog područja", saopšteno je iz šibenske policije, prenosi Index.hr.

S kaznenom prijavom 51-godišnjakinja je privedena u pritvor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније