Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavila R.B. ]

14. 08. 2017. 21:03 >> 20:35
6

U MAKEDONIJI

Ubijen balkanski bos prostitucije

U makedonskom gradu Struga danas poslije podne ubijen je kontroverzni lokalni biznismen Dilaver Bojku Leku, ranije poznat kao "balkanski bos prostutucije".

Ubistvo Bojkua dogodilo se oko 17 sati pred posjetiocima na plaži Ohridskog jezera u Strugi, na kojoj je bio koncesionar.

Bojku je sa prostrijelnom ranom na glavi prebačen u bolnicu u Strugi, gdje je konstatovana smrt.

Policija za sada nije saopštila detalje, a u toku je formiranje policijskog tima koji će raditi po uputstvima tužioca u istrazi, javila je Televizija Telma.

Dilaver Bojku, poznat pod nadimkom Leku, postao je prije 15 godina poznat kao "balkanski bos prostitucije".

Zbog bavljenja prostitucijom osuđen je na tri godine i osam mjeseci zatvora. Poslije presude Bojku je pobjegao iz Makedonije, ali je kasnije izručen iz Crne Gore.

Posljednjih godina se bavio turizmom i ugostiteljstvom.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније