Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavila: J.B.Č. ]

06. 09. 2017. 14:45   >>  14:20 1

VUČIĆ ZA AVAZ

"Priče o atentatu, to je za malu djecu"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za "Dnevni avaz" između ostalog kazao da se ne pali na priče o atentatu i dodao da su to za njega gluposti i priče za malu djecu.

Na pitanje da li je tačno da su ljudi koji su imali plan da ubiju Mila Đukanovića planirali i njegovu likvidaciju, Vučić je kazao da su službe Republike Srbije imale određene informacije i podijelile ih sa službama u regionu.

"Naše službe imale su određene informacije i podijelili smo ih sa službama u regionu. Postupili smo vrlo profesionalno i mislim da su, zahvaljujući ozbiljnom i temeljnom radu naše službe, razriješeni određeni slučajevi. To je sve što mogu da kažem. Inače, ne palim se na te priče o atentatu. Za mene su to gluposti i priče za malu djecu", rekao je predsjednik Srbije za sarajevski "Dnevni avaz", uoči sjutrašnje posete Sarajevu.

Na konstataciju da nećete da kaže da li je tačno da je nakon Đukanovića trebo on da bude na redu on je dodao "rekao sam sve što sam mogao".

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније