Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila R.B.

12. 09. 2017. 23:18   >>  22:48 1

VUČIĆ OCIJENIO

"Ana Brnabić je dobar premijer"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da premijerka Srbije Ana Brnabić ima njegovu podršku i svaku vrstu pomoći.

Vučić je na konferenciji za novinare u Predsjedništvu Srbije na pitanje o tome na čijoj je strani u sporu o Nacrtu zakona o rodnoj ravnopravnosti - potpredsjednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović koja je funkcionerka njegove Srpske napredne stranke, ili Ane Brnabić, kazao da je premijerku on izabrao i da ona ima njegovu podršku.

"Nijesam je lako izabrao, dugo mi je bilo potrebno. Napravio sam dobar izbor, Srbija ima dobrog premijera", kazao je Vučić.

Govoreći o drugoj temi, o današnjoj odluci da se minimalna cijena rada poveća za 10 odsto iduće godine, na 143 dinara po satu, Vučić je rekao da je "zaprepašćen" izjavama onih koji su nezadovoljni tim povećanjem. 

"Više od jedne plate će godišnje dobiti više oni koji sada imaju najmanje plate", rekao je predsjednik Srbije  istakao da je to bilo moguće zahvaljujući pametnoj politici Vlade Srbije.

Ne idem na Prajd, nijesam zainteresovan

Vučić je izjavio da neće prisustvovati Paradi ponosa, u nedjelju, 17. septembra, u centru Beograda.

"Nijesam zaintersovan, ne interesuje me i ne pada mi napamet da idem", rekao je Vučić na večerašnjoj konferenciji za novinare koju je niz TV-stanica prenosio iz Predsjedništva Srbije.

On je naveo i da će tog dana "imati važnog posla" dodavši da, kako je rekao, "i da ga nema, ne bi išao" na Paradu.

Vučić je naveo da će na Prajd ići premijerka Branabić i nekoliko ministara, kao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.


Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније