Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ B92/Tanjug ]

24. 09. 2017. 16:05 >> 15:35
3

RANIO VLASNIKA RESTORANA

Srbija: Ubijen tokom hapšenja

Pripadnik srpskog MUP-a ubio je L.M.(27) nakon što je pucao u policajce i ranio vlasnika restorana "Akustik" J.Š. (33).

Policija je saopštila da ispituje sve okolnosti i činjenice oko tog događaja.

Portparol Hitne pomoći u Beogradu Nada Macura ranije je rekla Tanjugu da se pucnjava dogodila noćas u 02.11 h na Dorćolu, u ulici Cara Dušana kod broja 13, i da je od rana zadobijenih vatrenim oružjem preminuo muškarac star oko 30 godina.

Prema njenim riječima, drugi muškarac, takođe star oko 30 godina, prevezen je u Urgenti centar sa povredama ramena nastalim usljed ranjavanja vatrenim oružjem.

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније