Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: RTS; Objavio: I. P. ]

27. 09. 2017. 08:41   >>  08:11 10

VUČIĆ ZA RTS

Da je Kosovo izgubljeno, ne bih se borio

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da Srbija insistira na kompromisu kada je riječ o Kosovu i ističe da je to važno da ne bismo živjeli u prošlosti već u budućnosti.

"Zamrznuti konflikt je kontradikcija, a ne rješenje", naveo je Vučić, uz ocjenu da "realnost nije onakva kakva nam se dopada".

Vučić je poručio da se za Kosovo ne bi borio da je izgubljeno.

Uvjeren je da da Kosovo neće ući u UN "osim ako mi ne budemo nečim zadovoljni, a mi ne možemo biti zadovoljni ako kažu – priznajte nezavisno Kosovo".

"To tako ne ide i to tako ne može", rekao je Vučić, i dodao da Srbija insistira na kompromisu kada je riječ o Kosovu.

"Kompromis je važan da bismo živjeli u miru, da bismo živjeli u onome što može da bude rezultat našeg rada, da živimo u budućnosti, a ne prošlosti, da se ne takmičimo kakva nam je prošlost bila, već da gledamo ko je uspješniji", naveo je Vučić i dodao da neće učestvovati u tjeranju inata sa cijelim svijetom.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније