Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio P.R. [ Beta ]

16. 10. 2017. 22:06 >> 21:41

OSUMNJIČEN ZA PREVARU

Zeki određeno zadržavanje od 48 sati

Specijalno tužilaštvo Kosova večeras je poslaniku Inicijative za Kosovo Miljaimu Zeki odredilo mjeru zadržavanja od 48 sati zbog sumnji da je uključen u prevaru s radnim vizama za Njemačku.

Njega su danas poslije podne priveli pripadnici jedinice za privredni kriminal Policije Kosova.

Portparol Policije Kosova, Daut Hodža rekao je ranije danas agenciji Beta da je policija ispitivala osobu sa incijalima M. Z, osumnjičenu za krivično djelo prevare i izbjegavanja plaćanja poreza i da će sve mjere preduzeti u konsultaciji i koordinaciji s nadležnim tužilaštvom.

Prema navodima portala gazetaexpress, Miljaim Zeka i njegov poslovni partner Iljir Krasnići osumnjičeni su da su prevarili 920 Kosovara obećavajući im radne vize za Njemačku.

Za vize je plaćano od 50 do 3.500 eura.

Krasnići i Zeka su prema navodima portala registrovali kompaniju za posredovanje u zapošljavanju.

Nakon pisanja portala "Insajder", Policija Kosova ja počela istragu i prije nekoliko dana prvo pritvorila Iljira Krasnićija. Oni su osumnjičeni za organizovani kriminal, prevaru i izbjegavanje plaćanja poreza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније