Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

25. 10. 2017. 20:20   >>  19:56 2

U ALBANIJI

Beriša: Rama kontroliše šverc droge

Bivši albanski premijer i predsjednik Salji Beriša optužio je albansku vladu da direktno kontroliše šverc droge u Albaniji i rekao da je "više od devet milijardi eura droge sakriveno u albanskim tunelima", prenijeli su danas makedonski mediji.


U intervjuu za televiziju Njuz 24 (News 24), Beriša je optužio albansku vlast, predvođenu premijerom Edijem Ramom, da je direktno umiješana i da kontroliše proizvodnju i šverc marihuane u Albaniji.

"Premijer Edi Rama je direktno umiješan u proizvodnju, a sada i u sakupljanje droge... Tvrdim da je više od devet milijardi eura droge sakriveno u tunele u Albaniji", rekao je Beriša.

On je rekao da su optužbe protiv bivšeg ministra unutrašnjih poslova Sajmira Tahirija tačne, jer je, kako je rekao, Tahiri "imao svoju ulogu u bandi porodice Habnilaj, koja je obavljala veliki šverc droge od Albanije do Italije", za šta Italija ima i argumente.

Prema njegovim riječima, "ima argumenata i da je brat sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Fastmira Džafaja dio velikog šverca albanske droge u inostranstvo", prenijela je agfencija Makfaks.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније