Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92.net ]

04. 11. 2017. 09:14 >> 08:44
11

VUČIĆ O VULINU

Pa, gdje baš nađe tetku?

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić pozvao je nadležne da ispitaju slučaj kupovine stana ministra odbrane Aleksandra Vulina.

 

Vulin je ranije rekao da je novac za stan pozajmio od tetke iz Kanade.

“Za mene je to bilo vrlo teško i rekao sam mu, i lično sam ga kritikovao zbog načina i ne znajući svu suštinu. Rekoh, gdje si baš našao tetku?”, rekao je Vučić u "Insajder debati", aludirajući da je nekadašnji ministar finansija Božidar Đelić govorio kako je živio na tetkinom kauču.

“Znači, ni vi ne vjerujete u tu priču?”, pitala je novinarka Brankica Stanković.

“Ja vam govorim kako je tekao moj i njegov razgovor. On mi je rekao: "Vjerovali ili ne, rekao sam istinu" Ja sam rekao: "Je l' možeš da mi objasniš kad se to dogodilo?" A onda mi je on rekao: Pa to je bilo prije nego što smo ušli u vlast”, prepričava Vučić.

"Pitao sam ga zašto nije iskoristio argument da se to desilo prije nego što je ušao u vlast. Veoma je važno što je to bilo prije nego što je bio na vlasti. Ja imam povjerenje u njega da ništa nije ukrao, a nadležne institucije molim da urade svoj posao", rekao je Vučić.

Na konstataciju da to da li je bio na vlasti nema nikakve veze sa krivičnom odgovornošću i upitan da li zna Agencija za borbu protiv korupcije smatra da je posao za ugradnju video nadzora u Zvečanu sumnjiv posao, a da je dodijeljen dok je Vulin bio na čelu Kancelarije za Kosovo, Vučić kaže da je to prvi put čuo od urednice Insajdera.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније